PODPEČ - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 263.2 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 2020

Nadstropje P+1

 

Šifra:

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Podpeč

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 1.095.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
263,2 m², samostojna, zgrajena l. 2020, 625 m² zemljišča, P+1, podpeč, prodamo. Cena: 1.095.000,00 EUR

Dodaten opis

Na enkratni lokaciji v Podpeči prodamo moderno in zelo kvalitetno zgrajeno nizkoenergijsko hišo, ki se nahaja ob robu gozda z odprtim razgledom na podpeško dolino. V neposredni bližini se nahaja hrib Sveta Ana, veliko kolesarskih in sprehajalnih peš poti, hiter dostop do Rakitne…

Sama lokacija in pozicija ponuja mir in osvežujoče počutje po napornih dnevih.

V neposredni bližini (1km) se nahaja tudi postaja LPP, trgovina, lekarna, zdravstveni dom piknik park Podpeč,  ca 15 min vožnje skozi Črno vas je oddaljen izhod na avtocesto (Rudnik), kjer je tudi nakupovalni center Supernova.

Sama hiša meri 263,2 m² in sicer pritlični del ca 175,00 m² bivalne površine obsega predprostor z garerobnim prostorom, dnevni WC, velik odprt bivalni prostor iz katerega je tudi izhod na teraso, poleg je tudi dostop do zastekljenega prostora namenjenega druženju.

V pritličju se nahajata še dve spalnici med katerima je nahaja skupna kopalnica. Pred vhodom ima vsaka spalnica svoj garderobni prostor.

Zgornja etaža, ki meri ca 75,00 m² do katere se pride iz dnevnega prostora po položnih stopnicah in se prvo stopi na galerijo iz katere je razgled na celoten dnevno bivalni del hiše. V tej etaži se nahaja ena master spalnica z veliko garderobo in kopalnico. Iz te etaže je še dostop do tehničnega prostora in ene shrambe pred njim.

Hiša se nahaja parceli velikosti 625,00 m², ima gradbeno in uporabno dovoljenje in je zgrajena za lastne potrebe (ne za trg).  Izolacija hiše je cca 35 cm, ogrevanje je talno (toplotna črpalka), vgrajen ima alarm, video nadzor, optika, ogrevanje žlebov, predpriprava za sončno elektrarno...

Vsekakor  hiša vredna ogleda in nakupa !

Pogoj prodajalca pri prodaji je, da kupec plača davek na promet nepremičnin.


Kontakt

Prodajalec: Visa d.o.o.
Naslov: Cesta v Zgornji log 32, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana
GSM: 040/900-101
Email: info@visa.si

Vaše povpraševanje