LJ. BEŽIGRAD, ČRNUČE, NADGORICA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 210.6 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 1961

Nadstropje P+1+M

 

Šifra:

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Bežigrad

Naselje: LJ-Bežigrad

EI: EI v izdelavi


Cena: 298.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
210,6 m², samostojna, zgrajena l. 1961, 761 m² zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 298.000,00 EUR

Dodaten opis

Na mirni, zeleni lokaciji v bližini gozda v Nadgorici prodamo samostojno stanovanjsko hišo, po podatkih GURS-a bivalne površine 210,60 m² površine , ki je bila zgrajena leta 1961 in stoji na zemljišču velikosti 761 m². Hiša obsega 3 etaže (P+N+M) in je primerna za večjo družino ali dve generaciji, prav tako je primerna tudi za investicijo (oddajanje).

V pritličju se nahaja garaža, ter dvosobno stanovanje z izhodom na zelenico s pokritim atrijem.

V prvem nadstropju, ki je lahko uporabno kot ločena enota, sta wc, velika kopalnica, 3spalnice, dnevna soba in kuhinja z jedilnico z izhodom na veliko teraso.Celotna etaža ima višje strope ca 260 - 270 cm. V visoki mansardi, ki je prav tako uporabna kot ločena stanovanjska enota (glavni povezovalni hodnik je ob strani hiše) sta 2 spalnici, kopalnica z wc, shramba, kuhinja, jedilnica in veliki dnevni prostor z izhodom na večji balkon. Iz mansardnega stanovanja je  še notranji dostop do dodatnega dela mansarde v katerem se nahaja manjši pohodni spalno bivalni del. Streha je bila obnovljena leta 1987.

Ogrevanje je centralno na toplotno črpalko, hiša je priklopljena na vodovod, kanalizacijo, internet (optika), plin (na hiši), vgrajena so kvalitetna okna PVC, protivlomna vhodna vrata Inotherm, postaja LPP je oddaljena ca 70 m, do avtoceste 1.500 m,..

Gradnja je klasična. Hiša je redno skrbno vzdrževana, delno prenovljena; glavna vertikala - kanalizacijska cev, kopalnice, wc, mansardno stanovanje v celoti… Mogoča je celotna prenova notrajnosti hiše, zunanji izgled hiše, pa je možno le obnoviti. Poleg hiše je tudi drvarnica, ki je vpisana kot posebna stavba in ima svojo geodetsko številko. Za hišo je možno parkirišče za najmanj 6 avtomobilov.

Ob robu zemljišča je služnostna pravica hoje in vožnje z osebnimi vozili v korist soseda.

Hiša ima uporabno dovoljenje, urejene meje parcele in je vpisana v zemljiško knjigo brez bremen.  Prevzem je lahko takoj. Možna menjava za stanovanje z doplačilom.

Pogoj prodajalca pri nakupu: stroške davka na promet plača kupec.


Kontakt

Prodajalec: Visa d.o.o.
Naslov: Cesta v Zgornji log 32, 1000 Ljubljana, 1000 Ljubljana
GSM: 040/900-101
Email: info@visa.si

Vaše povpraševanje