AGENCIJA za promet z nepremičninami
Cesta v Zgornji log 32, 1000 Ljubljana
Elektronska pošta: info@visa.si
040/900 101
     
 
       
ISKALNIK NEPREMIČNIN
Vrsta nepremičnine:
Stanovanje Hiša
Vikend Posest
Poslovni prostor Garaža
Počitniški objekt
Vrsta posredovanja:
Prodaja Nakup
Oddaja Najem
 
 
PREDSTAVITEV PODJETJA

Dobrodošli na spletni strani podjetja VISA d.o.o., Ljubljana, družbe, ki posluje na področju posredovanja v prometu z nepremičninami, na zadovoljstvo številnih strank, že od leta 1993. Nahajamo se in poslujemo v poslovni stavbi na naslovu Cesta v Zgornji log 32, v Ljubljani.  Naši nepremičninski posredniki imajo ustrezne licence Ministrstva za okolje, prostor in energijo RS ter večletne izkušnje na področju posredovanja, kar vam zagotavlja popolno pravno varnost pri vseh nepremičninskih poslih. Poleg tega, so vsi naši posli odškodninsko zavarovani v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju (ZNPosr).

V našem ceniku ne boste zasledili stroškov vpisa v bazo podatkov, oglaševanja, svetovanja in ponudbe iz baze podatkov. Nudimo vam tudi poseben popust v primeru, če s posredovanjem naše družbe zaključite več nepremičninskih poslov.

Na zahtevo vam priskrbimo tudi tržno ali sodno cenitev vaše nepremičnine. Pomembno je tudi, da vso pravno dokumentacijo za naše stranke izdeluje uveljavljena odvetniška pisarna.

Pri uresničevanju vaših želja sodelujemo z ustreznimi strokovnjaki in drugimi nepremičninskimi družbami, vse v želji, da v najkrajšem času realiziramo vašo zahtevo. Skratka, nudimo vam visoko profesionalnost, strokovnost in popolno varnost, v kar so se prepričale številne stranke, ki preko našega podjetja urejale svoje nepremičninske posle.

Realizacija oz. začetek poslovanja z nami je zelo enostaven. Dovolj je, da pokličete našo družbo, nakar vas bo obiskal naš pooblaščeni posrednik s katerim se boste dogovorili o nadaljnih postopkih.